El post de la jornada mamut de futbol sala

El post de la jornada mamut de futbol sala

Cap de setmana amb només dos equips amb jornada oficial de lliga, el Juvenil A masculí i el Sènior A femení, que ens deixen una doble victòria.

 

5 Martorell Club Sala, A 3-5 Juvenil A masculí

 

Declaracions de Nil Marco: Partit complicat per molts motius. Inici fred en un diumenge a les 19:00 que ens beneficia. Comencem bé i aconseguim posar-nos 0-2 en els primers 10 minuts de partit. A partir d'aquí ens comencem a desinflar i el partit va agafant un altre to, més intens i descontrolat. Aviat encaixem l'1-2, resultat amb el que aconseguim arribar al descans tot i no estar fins els darrers minuts de la 1a part. A la segona seguim amb la mala dinàmica del final del 1r període, als pocs segons encaixem l'empat a 2 i als 5 minuts ja ens havien girat el marcador 3-2. A 11 minuts pel final una jugada acaba amb un jugador nostre lesionat i el partit es para 30 minuts a causa d'aquest incident. A partir d'aquí ha començat un segon partit en el que havíem de remuntar un resultat advers. Una bona combinació i una bona transició ens han permès girar de nou el resultat i posar el 3-4 a 4 minuts pel final. El rival ho ha provat de 5 i en una de les primeres accions hem fet el 3-5 definitiu. Bona reacció de l'equip en un partit dur. Seguim!

 

Gols: Ignacio x2, Roger x2 i Palanca.

 

 

Sènior A femení 3-0 Esportiu Rubí F.S., A

 

Declaracions de Rober Caneda: Victòria treballada contra un rival perillós que no va poder mostrar la seva millor versió gràcies a la bona feina realitzada per les mamuts a pista. Primera part de ritme lent i controlat contra un equip contrari que s'ha mostrat durant la temporada molt perillós en partits d'anades i tornades. En aquest context fem l'1 a 0 a 2n pal després d'un servei de banda. Pocs minuts després fem el 2 a 0 en una bona combinació d'atac. A la segona part elles pugen les seves línies però ens mostrem sòlides i no deixem que generin gaire perill. Després d'arriscar amb joc de 5, en una pèrdua de pilota fem una transició ràpida i aconseguim el 3 a 0 definitiu. Felicitats noies... Gran +3. Seguim!!!

 

Gols: Garcia, Kris i Peña.